Lisenssijärjestelmä

Vuoden 2022 lisenssit 

Vuoden 2022 lisenssit ovat ostettavissa Suomisportista (www.suomisport.fi) tammikuun alusta lähtien.

Lisenssin oston yhteydessä voi myös hankkia kattavan Sporttiturva -vakuutuksen.

Lisenssien hinnat pysyvät ennallaan, mutta Sporttiturvan hintoja on jouduttu korottamaan vakuutusyhtiön esityksen mukaisesti H-, B-, K-, J- ja S-lisensseihin. Näissä lisenssiryhmissä on tapahtunut eniten vahinkoja v. 2020 ja täten myös maksettu korvauksia.

Lisensseistä ja näiden hinnoista lisää https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2022/

VAKUUTUS

Vahinko sattui – mitä tehdä? Pdf

Suositamme ottamaan yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun, joka on hoidontarpeen arviointipalvelu.

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

  • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena - esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan, mikäli se ilmenee äkillisen tapahtuman yhteydessä. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa. 

• Hoitokorvaus 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti 

• Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti 

• Haittakorvaus 30 000 € 

• Kuolinkorvaus 8 500 € 


Lisätietoja ja toimintaohjeet sivuilta vahinkoapu.pohjola.fi ja op.fi sekä palvelunumerosta 0303 0303. 

Sporttiturvan vakuutusehdot L2004.