Ajankohtaista

SÄÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 30.11.2023

Jyvässeudun Paini-Ässät ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 30.11.2023 klo 17:00 alkaen Kuokkalan Graniitin kokoustiloissa. Kokoustilan vaihtuminen on mahdollista.

Kokouksen aiheina ovay mm. seuraavaa:

Toiminta- ja taloussuunnitelman käsittely ja hyväksyminen vuodelle 2024

Puheenjohtajan valinta vuodelle 2024

Hallituksen jäsenten valinta vuodelle 2024

Muiden toimihenkilöiden valinta vuodelle 2024


Lisäksi käsittelemme kokouksessa kausimaksun ottamisesta käyttöön vuoden 2024 alusta. Kausimaksun käyttöön ottamiseen johtavat syyt ovat Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan 5.9. järjestetyssä kokouksessa, jossa lautakunta käsitteli ja päätti liikuntapalveluiden uudesta hinnastosta. Tämä johti siihen, että aiemmin maksuttomat lasten (alle 18v) harjoitusvuorot muuttuvat maksullisiksi. 


Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenrekisterissä olevilla. Kokoukseen toivotaan osallistuvan myös lasten vanhempia läsnäolo- ja puheoikeudella. Seuran läsnäolo-, puhe-, ja esitysoikeus on kaikilla 15v täyttäneillä jäsenillä. 


Tervetuloa kokoukseen ja vaikuttamaan Jyvässeudun Paini-Ässien toimintaan. 


HALLITUS


 

JUNNU CUP - OSAKILPAILU 5

 Perjantaina 27.10.2023 klo 18.00 alkaen


Kuokkalan Graniitti, painisali, Pohjanlammentie 12, 40520 JYVÄSKYLÄ

 

Ilmoittautumiset: ke 25.10. klo 21.00 mennessä sähköpostilla jari.rj.rantala@live.com, (painijan nimi, paino, syntymävuosi, seura ja sarja (aloittelija/kokelaat).

HUOM! Etukäteen ilmoittautuminen pakollinen, koska teemme alustavat sarjat etukäteen. Ilmoitathan sairastumisesta välittömästi.


Punnitus: Ei punnitusta, rekisteröityminen kisapaikalla 27.10. klo 17.00–17.30


 Kisat: Junnu Cup, osakilpailu 5 (harjoitellaan toimintaa kilpailuissa)


Painimuoto: Pojat: Vapaapaini, Tytöt: Vapaapaini


Sarjat: ALOITTELIJAT: Sarjat muodostetaan iän ja painon mukaan. KOKELAAT: Sarjat muodostetaan iän ja painon mukaan.

TYTÖT: Sarjat muodostetaan iän, painon mukaan. Tyttö-poika sarjoja ei muodosteta, ellei osallistujia ole niin vähän.                                                      

Pyritään tekemään 3–5 painijan sarjoja mahdollisimman saman tasoisista, ikäisistä ja kokoisista lapsista. Painiaika on 2 minuuttia (ellei toisin päätetä ennen kilpailujen alkua.


Osallistumismaksu: Jos ilmoittautuminen on tehty määräaikaan keskiviikkoon klo 21.00 mennessä, niin osallistumismaksu on 5 € / painija. Osallistumismaksu maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Jälki-ilmoittautuminen 10 €.


Tiedustelut: Oman harjoitusryhmän valmentajalta tai Mika Rantonen (mrantonen@gmail.com), Jari Rantala (jari.rj.rantala@live.com), Mika Suhonen (mika.suho@gmail.com)


Palkinnot: Kaikki osallistujat palkitaan


Tähän aloittelijoiden harjoituskilpailuun ovat lämpimästi tervetulleita kaikki alueen painikoululaiset ja aloittelevat painijat. Kaikkien salille tulevien on oltava terveitä ja muistetaan kaikissa tilanteissa noudattaa hygieniaohjeistusta!


Kisapaikalla kahvio.

 

Tervetuloa painimaan turvallisesti!

Harjun Woima Jyväskylä, Jyvässeudun Paini-Ässät ja Vaajakosken KuohuYoutubessa on 9v sitten julkaistu esittelyvideo. Vaikka video on vanha, niin kaikki pitävät edelleen paikkansa. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Jäsensivut

Jäsensivulle on lisätty kansio, josta lyötyy nyt matkalaskulomake

Ostettavaa tai myytävää


Kotisivuille on avattu sivu, jossa voit myydä tai ostaa urheiluvarusteita tai vaatteita. Sivulle ilmoituksen saa laittamalla valokuvan tuotetietoineen ja hintapyynteineen Jari Rantalalle, jari.rj.rantala@live.com