Ajankohtaista

Vuosi 2022 paketissa

Vuoden 2022 painin kilpailukausi sai päätöksensä. Seuran painijat menestyivät hienosti vuodenaikana käydyissä turnauksissa. Painijoidemme sijoituksen eri turnauksista löytyvät liitteestä.Youtubessa on 9v sitten julkaistu esittelyvideo. Vaikka video on vanha, niin kaikki pitävät edelleen paikkansa. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Jäsensivut

Jäsensivulle on lisätty kansio, josta lyötyy nyt matkalaskulomake

Ostettavaa tai myytävää


Kotisivuille on avattu sivu, jossa voit myydä tai ostaa urheiluvarusteita tai vaatteita. Sivulle ilmoituksen saa laittamalla valokuvan tuotetietoineen ja hintapyynteineen Jari Rantalalle, jari.rj.rantala@live.comKESKI-SUOMI CUP

OSAKILPAILU 2

 

Perjantaina 31.3.2023 klo 18.00 alkaen

 

Kuokkalan Graniitti, painisali

Pohjanlammentie 12, 40520 JYVÄSKYLÄ

 

Ilmoittautumiset: ke 29.3. klo 21.00 mennessä sähköpostilla jari.rj.rantala@live.com (Painijan nimi, paino, syntymävuosi, seura ja sarja (aloittelija/kokelaat).

HUOM! Etukäteen ilmoittautuminen pakollinen, koska teemme alustavat sarjat etukäteen. Ilmoitathan sairastumisesta välittömästi.

 

Punnitus: Ei punnitusta, rekisteröityminen kisapaikalla 31.3. klo 17.00-17.30

 

Kisat: Keski-Suomi Cup, osakilpailu 2 (harjoitellaan toimintaa kilpailuissa)

 

Painimuoto: Pojat: Kreikkalais-roomalainen, Tytöt: Vapaapaini

 

Sarjat: ALOITTELIJAT: Sarjat muodostetaan iän ja painon mukaan.

             KOKELAAT: Sarjat muodostetaan iän ja painon mukaan.

TYTÖT: Sarjat muodostetaan iän, painon ja painikokemuksen mukaan, jos ilmoittautuneita tarpeeksi/sarja.

Pyritään tekemään 3-5 painijan sarjoja mahdollisimman saman tasoisista, ikäisistä ja kokoisista lapsista. Painiaika on 2 minuuttia ja tasapisteissä tulee jatkoaika, joka päättyy heti jommankumman tekemästä pisteestä.

Osallistumismaksu:  os ilmoittautuminen on tehty määräaikaan keskiviikkoon klo 21.00 mennessä, niin osallistumismaksu on 5€/painija. Osallistumismaksu maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Jälki-ilmoittautuminen 10€. 

Tiedustelut: Oman harjoitusryhmän valmentajalta tai Mika Rantonen (mrantonen@gmail.com), Jari Rantala (jari.rj.rantala@live.com), Mika Suhonen (mika.suho@gmail.com)

 

Palkinnot: Kaikki osallistujat palkitaan

Tähän aloittelijoiden harjoituskilpailuun ovat lämpimästi tervetulleita kaikki alueen painikoululaiset, aloittelevat painijat sekä jo kokeneemmat painijat. 

Kaikkien salille tulevien on oltava terveitä ja muistetaan kaikissa tilanteissa noudattaa hygieniaohjeistusta!

Kisapaikalla kahvio ja maksu onnistuu myös kortilla.

 

Tervetuloa painimaan turvallisesti!

Harjun Woima Jyväskylä, Jyvässeudun Paini-Ässät ja Vaajakosken Kuohu